Ha

Dobrý den, od narození jsem na kardiologii sledována kvůli nedomykavosti chlopně .. není to nic vážného, nejsem tím nějak omezena, ale můj kardiolog říká, že s nedomykavostí je veliké riziko mrtvice při užívání HA, takže to nedoporučuje... já užívám minesse a tak jsem se chtěla zeptat na Váš názor případně na vhodnou HA. Přijatelnější jsou prý druhy s nízkým obsahem estrogenu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Minesse určitě patří mezi přípravky s nízkým obsahem estrogenů. Pokud to Váš kardiolog schvaluje, není důvod přípravek měnit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: