Ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Užívám HA obvykle 2 balení bez přestávky po sobě. Minulý týden jsem ovšem zapomněla užít jednu tabletu v posledním týdnu druhého balení. Tudíž jsem postupovala tak, že jsem pilulky přestala brát úplně a začala s novým balením v obvyklý den, kdy začínám s užíváním. Takže byla čtyřdenní pauza bez užívání. Po užití třetí pilulky z nového(současného) balení jsem měla styk. Je možné, aby byla snížena spolehlivost HA, když jsem postupovala takto?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyloučit to nelze. Jelikož jste nedokončila cyklus užívání (lepší by bylo bývalo dobrat balení s jednou vynechanou tabletou), mohla se účinnost snížit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: