Ha

Dobrý den, chci se zeptat beru antikoncepci Dienille. Před dvěma týdny (v sobotu) jsem si vzala prášek a po třech hodinách zvracela... s přítelem jsme měli pohlavní styk další pátek (s kondomem) to bylo 6 dnu od toho zvracení a v sobotu už bez ochrany je možné že otěhotnět?.. a ještě bych se chtěla zeptat jestli je možné otěhotnět když používáme občas ochranu a někdy zase ne. Děkuji

Odpověď odborníka:

Otěhotnění se na 100 procent vyloučit nedá, protože při zvracení nemusela být ještě tableta vstřebávána, jinak pokud užíváte antikoncepci bez chyby v užívání další ochrana nemusí být Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: