Ha

Dobrý den, od lékaře gynekologa jsem dostala jako léčebnou kůru po zamlklém těhotenství HA Femoden. Hlavně na "rozjetí" menstruace,kterou již 5 měsíců nemám. Mohu brát HA pouze měsíc do první mestruace a pak užívání ukončit?děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud už Vám lékař antikoncepci doporučil, užívejte ji alespoň 3 měsíce. Minimálně po tuto dobu byste stejně neměla po zamlklém těhotenství otěhotnět. Jednoměsíčním užíváním kromě antikoncepční ochrany nic jiného nevyřešíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Články: Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Ne všichni si dostatečně...
Což takhle dát si antioxidanty?
Články: Což takhle dát si antioxidanty?
Ať už je to snídaně...
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Nejčastější zranění při běhu
Články: Nejčastější zranění při běhu
Běh je pro některé lidi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alergická rýma se může projevit i svěděním nosu a nosohltanu
Články: Alergická rýma se může projevit i svěděním nosu a nosohltanu
Rýma. Každý se s ní někdy...
Nemoci nehtů (1. díl)
Články: Nemoci nehtů (1. díl)
Poruchy a onemocnění nehtů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: