Ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru HA a při posledním pohlavním styku došlo k poškrábaní vaginální sliznice, nejspíše vlivem tření, 3 dny na to se u mě objevil uprostřed cyklu hnědavý výtok, zajímalo by mě zda to může mít souvislost s těmi oděrkami, ptž jsem nikdy netrpěla na krvácení z průniku při braní HA, gynekologa navštěvuji pravidelně tak nevím zda to může být nějaká nemoc ? Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být tím, pokud se objeví opět, nebylo by od věci navštívit gynekologa, na kontrolu čípku. Zda není infekce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lymeská borrelióza
Články: Lymeská borrelióza
Lymeská borrelióza (LB) je...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x