Ha a amoksiklav

Nejsem si jistá jestli ten dotaz patří zde... ale dnes jsem na akutní zánět močového měchýře dostala amoksiklav toboly. Mohou ovlivnit nebo snížit účinnost Ha? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohly by. Lepší je chránit se současně další formou antikoncepce

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: