Ha a antibiotika

Dobrý den, mám angínu a beru Ospen 1500 a zároveň antikoncepci Maitalon. Antibiotika doberu v období menstruace a chtěla bych se zeptat, jestli budou mít nějaký vliv na nové platíčko respektive jestli bych měla použít i jinou ochranu. Mezi poslední tabletkou antb a novou pilulkou budou dva dny. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje, v další cyklu by jste měla být plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: