Ha a antibiotika

Dobrý den, užívám HA minesee a před dobráním plata jsem měla sex se svým přítelem. Následoval pauzový týden během kterého jsem dostala antibiotika Penbene 1000 000 po pěti dnech od pohl. styku. Četla jsem článek, ve kterém bylo, že spermie mohou v těle vydržet až týden. Mám se tedy obávat otěhotnění po pěti dnech od styku kvůli oslabení HA antibiotiky?

Odpověď odborníka:

dobrý den, až tak bych se nebála.používejte i jinou ochranu po dubu min.7dní po dobrání ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: