Ha a antibotika

dobry den pane doktore.. Chtěla bych se zeptat zda mají ATB Cotrimoxazol al forte (užila jsem pouze 3 tablety, poté mi byly vysazeny) a za 5 dní při další kontrole u lékaře mi byl předepsán Azitromycin 500mg ( na 3 dny) vliv na účinek antikoncepece. ATB předepsány na zánet horních cest dychacích.. Pravidelně uzívám HA Logest. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

již jsem vám odpovídal.Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: