Ha a hmotnost

dobry den chtěla bych se zeptat zda je možne že po 5 letem uživani antikoncepce Trigular jsem přibrala 30kg,samozřejmě vim že to není jen HA ale zda v tom muže hrat roli děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o poměrně častý mýtus. Po HA se nepřibírá, pouze může zvýšit chuť k jídlu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: