Ha a jednorázová vodnatá stolice

/doplněk k dotazu/ Dobrý den, přečetla jsem příbalovou informaci i dotazy na této stránce, ale pořád jsem zmatená. Ve čt jsem vzala v 10h dopoledne (po snídani) HA (19.prášek), kolem 13h měla normální stolici a v 14:00 jednorázovou vodnatou stolici (z neznámého důvodu). Na objem jí nebylo extrémní množství, ale byla hodně vodnatá. Ten den jsem pak již stolici ani jiné problémy neměla. V pá jsem vzala prášek normálně. Prosím o radu, zda je nutné napojit platíčko nebo zda stačí v 20.-28. dnu použít navíc kondom a od 1. dne nového platíčka je vše opět v pořádku? Všude čtu, že rozhodující jsou 4 hod a četnost stolice, ale nějak tomu nerozumím. Jinak od čt 14h trochu špiním. To by nasvědčovalo sníženému účinku HA, ale tak rychle to tělo nemůže poznat, kdyby byla tebleta nevstřebaná a vyloučená. (?) S HA Jeanine jsem problémy se špiněním předtím neměla. Děkuji moc za odpověd!! S pozdravem anna86, Praha.

Odpověď odborníka:

dobrý den, není nutné se strachovat, účinek by měl být zachován v plné míře, mohlo dojítjen k podráždění tlustého střeva, tableta je již touto dobou vstřebaná.špinění vysoce pravděpodobně nemá spojitost s průjmem.nevím, co berete za ATK a jak dlouho.pokud by se špinění opakovalo ještě cca 2 měsíce, vyhledejte lékaře gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: