Ha a migrény

Dobrý den, dnes jsem dostala antikoncepci (clormetin) od svého gynekologa. Chtěla jsem se zeptat, zdali nebude problém ten, že trpím migrénami do budoucna... migrény se mi vždy spouštěly právě na základě menstruace (před, během nebo po). Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, migreny se vám s Clormetinem pravděpodobně zhorší, ale není to na 100%. Musíte vyzkoušet. Alternativou je antikoncepce s drospirenonem v režimu 24tbl+4dny pauza a jistota nezhoršení jen bez antikoncepce nebo s tělískem (Jaydess nebo Mirena - nevím zda jste již rodila nebo nikoli)

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: