Ha a norethisteron

Dobrý den, potřebovala jsem nutně posunout menstruaci, ale při spojení plátíček jsem špinila, vzala jsem si půl Norethisteronu a špinění ustalo. Chtěla bych se zeptat, zda Norethisteron může ovlivnit účinek antikoncepce a jestli se teď musím ještě chránit jinak. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V tomto případě ( pokud i nadále pravidelně užíváte HA ) jste chráněna.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
Články: Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
O existenci své prostaty se...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Akromegalie postihuje celý svět
Články: Akromegalie postihuje celý svět
Akromegalie je porucha...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pijte černý čaj, snižuje krevní tlak – a nejen to!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: