Ha a obezita

Dobrý den, zajímalo by mne, jestli nějak ovlivňuje obezita účinky HA (Minisiston), kterou užívám již 8let. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, obezita by neměla omezit účinnost antikoncepce.každopádně může velmi ovlivnit budoucí plodnost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: