Ha a ostatní prášky

Dobrý den, chci se ještě zeptat, zda vadí když užívám hormonální antikoncepci Yaz zároveň ve stejnou dobu jako jiné prášky (ne antibiotika) - např. Euthyrox 50, Ribomunyl a další - vitamíny (B komplex, Echinacea). Zda by bylo lepší užívat je například 30 min od sebe nebo jestli užívání všeho najednou účinnost neovlivňuje. Děkuji, Mariella

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych léky užívat spíše postupně - antikoncepci večer a ostatní dle rozpisu. U vitamínů je doba užívání lhostejná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x