Ha a postinor

Dobrý den, pane doktore, nevyrušují-li se vzájemně účinky HA (Jeanine) a Postinoru? Mám chřipku a dozvěděla jsem se, že mé léky proti chřipce mohou snížit účinek HA, proto pro jistotu chci navíc vzít Postinor. Co dále - pokračovat s HA jako dříve, budou fungovat stejně jako do Postinoru? Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nevím jaké léky berete aby byl snížen účinek antikoncepce ale kombinace antikoncepce Postinoru a antikoncepce je sice možná,ale není to nejlepší cesta,lépe je místo toho použít ještě kondom pro jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když pohyb zhoršuje dýchání
Články: Když pohyb zhoršuje dýchání
Nedostává se vám při...
Epilepsie
Články: Epilepsie
Epileptický záchvat může...
Druhý polštář pod hlavu může pomoci udržet nižší nitrooční tlak
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Pooperační bolest
Články: Pooperační bolest
Chystáte se na svou první...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: