Ha a postinor

Dobrý den, mohu použít Postinor v případech, když si nejsem jista, že HA neselže - zažívací problémy, opoždění (měním časová pásma, problémy s zavazadly atd.) - radší nebudu čekat na návštěvu lékaře, ale okamžitě vezmu Postinor (pokud k kontaktu došlo v posledních 3 dnech)? Nezničí jeden z těch přípravků efekt druhého? Dosáhnu tím vyšší ochrany, vyšší spolehlivosti? Samozřejmě to pro zdraví není dobře, ale v takových jedinečných případech mi na ochraně záleží více.

Odpověď odborníka:

Rozhodně je lepší spočítat si čas užití podle časového posunu a při cestě si brát antikoncepci v příručním zavazadle na palubu, Postinor může vyvolat nepravidelné krvácení a kombinace s antikoncepcí je vyloženě nouzové řešení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: