Ha a postinor - doplnění

Dobrý den, pane doktore, nevyrušují-li se vzájemně účinky Jeanine a Postinoru? Měla jsem obavy, že mé léky proti chřipce a celkový můj zdravotní stav účinek Jeanine mohly snížit. 1. Kdyby účinek Jeanine nebyl nijak ovlivněn, bude kombinace Jeanine a Postinoru (ano, souhlasím, že je pro zdraví špatná) mě stále chránit? Nevyruší-li Postinor Jeanine a naopak? 2. Co dále - pokračovat s Jeanine jako dříve, budou fungovat stejně jako do Postinoru? Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Chráněna budete, účinek se nevyruší je zde ale risiko nepravidelného krvácení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: