Ha a přerušovaný sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká pravděpodobnost otěhotnění je při užívání HA a kombinace přerušovaného pohlavního styku. Antikoncepci užívám pravidelně dva týdny. V příbalovém letáku je sice napsáno, že antikoncepce funguje již od prvního dne užití, ale raději se ptám pro klid duše i Vás. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy v tom případě je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: