Ha a průjem

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jaka je spolehlivost antikoncepce pokud už druhy den mam prujem. První den to bylo jen lehce, druhy den uz byl prujem trosku vic silnejsi. Tabletku si beru kazdy vecer v devet hodin. Jsem pořád chráněná nebo bych se měla chránit ještě jinym prostredkem ? Jak bych mela pilulky dal uzivat?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pilulky užívejte nadále jak máte.pokud máte průjem tak po 3-4hod po užití antikoncepce,je vše OK.pokud ne, užívejte i bariérovou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: