Ha a ramipril h

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia a dostala jsem léky na snížení krevního tlaku Ramipril h. Chtěla jsem se zeptat zda může Ramipril ovlivnit spolehlivost mojí antikoncepce. Praktický lékař říkal, že ne, ale někde jsem četla, že antikoncepce s nižší hladinou hormonů může teoreticky tento lék ovlivnit. Jsem s touto antikoncepcí velmi spokojena, ale chtěla bych vědět, jak to tedy je. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach, Ramipril účinnost antikoncepce neovlivňuje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: