Ha a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych zeptat jaká šance otěhotnět při užívání HA (beru Vreya - rok a půl), pilulku jsem nikdy nezapomněla vzít, ale někdy mám průjem nebo zvracím, ale nikdy to nebylo míň jak 4 hodiny od braní pilulky. Po jaké době je pilulka vstřebaná a tím pádem se už nesnižuje její účinek? Pohlavní styk mám i v 7mi denní pauze. Jak se možné těhotenství zjistí když beru HA? Jsou příznaky stejné jako, když HA neužívám? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, je vše v pořádku a těhotenství velmi velmi nepravděpodobné. Těhotenství se pozná jako bez antikoncepce. Nemáte menatruci, můžou bolet prsa a máte slabé menstruační bolesti v podbřišku. V 7 denní pauze jste chráněná anitkoncepcí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x