Ha a vše okolo ..

Dobrý večer, pane doktore. Chtěla bych se Vás na něco zeptat :). Dne 5.6.12 jsem začala brát svoji úplně první hormonální antikoncepci MERCILON, bylo to první den měsíčků. Večer o půl desáté jsem si pilulku vzala, ráno jsem se probudila a mences byl nezvykle slabí a do konce dne téměř skončil. Chtěla bych se zeptat jestli na to mohla mít vliv právě antikoncepce, protože než jsme si pilulku vzala tak mences byl normální. Pilulky už užívám 13 dnem, během těhto dní se mi zdá že mi vyrostli prsa, taky jse mi zdá že mi vyrostlo bříško děloha a pupík, ale také to může být tím že jsem přestala sportovat a vlivem HA čili hormonů se mi zdá že mi bříško povolilo nejspíš svaly :).. Takže jse tímto chci zeptat, jestli na toto vše může mít vliv hormonální antikoncepce :) Děkuji moc za brzkou odpověď. S přáním pěkného večera Jitka

Odpověď odborníka:

Nerozumím datumu 5.6.12 jinak menses při antikoncepci je zeslabena,může být zvětšení prsou.Mírný příbytek na váze, ale bude to spíše tím,že jste přestala sportovat. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: