Ha a xorimax 500 mg

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda Xorimax 500 ovlivnuje ucinek antikoncepce MyWy ? Popr.jak dlouho v tele ucinkuji ATB,resp.jak dlouho ovlivnuji HA ? Dekuji za Vasi odpoved a Vas cas.

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují účinnost antikoncepce daleko méně než se traduje, pokud by jste chtěla mít jistotu po dobu užívání antibiotik použijte ještě kondom i když si myslím že je to až zbytečná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: