Ha+amoksiklav

Dobrý den, dostala jsem na zánět močáku amoksiklav. Beru Ha, kterou doberu v pondělí, ale antibiotika mám do středy. Zároveň po 7 denní pauze přecházím na novou antiko (bonadea), ovlivňují tyto antibiotika nějak účinek Ha, nebo budu stále chráněná? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antikoncepce je ovlivněna antibiotiky méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: