Ha jeanine a antibiotika

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak dlouho po dobrání V-Penecilinu 500mg bych se měla chránit jinou antikoncepční metodou při pohlavním styku?Beru HA Jeanine. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, většina antibiotik účinost hormonální antikoncepce nesnižuje. Po Penicilinu tedy není nutné se chránit další antikoncepční metodou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: