Ha katya a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. HA Katya beru dost nepravidelně, dost často zapomínám. Někdy i dvě i 3 tablety za měsíc. Jinak beru HA pořád, nemám menses, dost mi to vyhovuje. Před asi 2 až 3 týdny jsem měla nechráněný styk. Je možné otěhotnět takto? Mimo jiné beru také léky na epilepsii a léky na vysoký krevní tlak. Je mi 25 let. Bojím se, jestli se může něco stát, než bych případně graviditu zjistila. Dnes jsem HA vysadila. Moc prosím o odpověď.

Odpověď odborníka:

Opravdu nevím,jakou odpověď si žádáte ,pokud neberete antikoncepci pravidelně a zapomenete i 3 tablety za měsíc gravidita je samozřejmě možná, při hypertenzi není hormonální antikoncepce nejvhodnější.poraďte se se svým gynekologem případně o tělísku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: