Ha marvelon

Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru ted jiz sestym dnem antibiotika Ospen 1500 a v utery po tydeni pauze prechazim na novou ha marvelon (po ha Katya) to tedy znamena ze budu 3 dny uzivat zaroven tyto antibiotika s HA, chci se tedy zeptat jestli Ospen nejak ovlivnuje ha marvelon a jestli ano, po jake dobe dobrani antibiotik zase HA bude plne pusobit. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít absolutní jistotu po dobu užívání antibiotik použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: