Ha mercilon

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se s vámi o něčem poradit. 3 dny jsem trpěla průjmy a brala jsem Endiaron, 1. den jsem měla klasický průjem a další 2 dny jsem měla vodnaté průjmy. Den před těmi průjmy jsem měla pohlavní styk s přítelem. Od té doby používáme při sexu kondom. Chtěla bych se zeptat, jestli Endiaron ovlivňuje HA Mercilon a zda bych mohla být těhotná. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spolehlivost antikoncepci není zaručena pokud jste měla 3 dny trvající průjem. Doporučuji nadále v tomto cyklu používat kondom, na konci cyklu si zakupte těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: