Ha mercilon

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se s vámi o něčem poradit. 3 dny jsem trpěla průjmy a brala jsem Endiaron, 1. den jsem měla klasický průjem a další 2 dny jsem měla vodnaté průjmy. Den před těmi průjmy jsem měla pohlavní styk s přítelem. Od té doby používáme při sexu kondom. Chtěla bych se zeptat, jestli Endiaron ovlivňuje HA Mercilon a zda ovlivňuje průjem i HA Mercilon. Myslíte, že bych mohla být těhotná? A je v tomto kondom opravdu nutný při sexu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nechcete otěhotnět event. snížit riziko na minimum, používejte ochranu 7 dní po ukončení průjmu. Jestli jste těhotná nevím, to zjistíte těhot. testem, pokud Vám vybechají měsíčky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: