Ha minerva

DObrý den. Je mi skoro 30 let a jsem 1,5 roku po porodu. Nedavno jsem přestala kojit a tak bych zase ráda začala s HA. Problém je v otm, že mám moc požadavků o kterých jsem pověděla i gynekoložce a ta mi napsala HA Minervu. Hledala jsem na netu nějaké odezvy a bohužel jich je více negativních než pozitivních. Bylo by možné mi napsat Váš nezávislý názor na tuto HA? Vůbec nevim zda si ji mam kupovat. HA jsem brala před tehotenstvím cca 6 let (Cilest Diane35, Jeanine, NOvynette, Lindinette) kromě Jeanine mi nic nedělalo větší problémy, jenže už taky nejsem nejmladší a tak bych nerada měla opět problémy s žílami v lýtkách, s nevolnostmi, s vysokým TK, se špinšním... což provázelo Jeanine. Prosím jaký je Váš názor na Minervu? Děkuji Šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Šárko. Obecně každá HA může vyvolat komplikace, o kterých píšete. Od těch běžných až po stavy závažnější, jako je například trombóza. Pokud už jste opravdu rozhodnutá začít užívat antikoncepci, zkusil bych to, co už máte vyzkoušené. Minerva má řadu nežádoucích účinků a mimo jiné se nedoporučuje ženám, které již v minulosti trpěly onemocněními postihujícími krevní oběh: vysoký tlak, žilní insuficience, atd.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x