Ha, myomy,poruchy menstr. cyklu

Dobrýden, již jsem posílala obdobný dotaz a nyní se chci zeptat, zda je možné poruchy cyklu odstranit přechodem z HA YAZ a na Jeanine, což mi nyní navrhuje má gynekoložka. Nevadí, že ve 46 letech budu opět užívat HA 30mg estrog./rakovina prsu, cévní riziko/ Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není 100% záruka, že změna přípravku antikoncepce upraví poruchy cyklu. Ale samozřejmě můžete přejít na tento přípravek, předpokládám, že jste nekuřačka.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty: řešení počátečního stadia má více podob
Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Články: Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Pokud patříte mezi pylové...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba mění k lepšímu i osudy českých pacientů
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Nebojte se kolonoskopie!
Články: Nebojte se kolonoskopie!
Kolonoskopické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: