Ha mywy a fromilid uno

Dobrý den , mám na vás prosbu ohledně účinnosti Ha. Užívám Ha Mywy a dostala jsem Ant Fromilid uno na zánět průdušek,Ant jsem dobrala druhý den čtyřdenní pauzy . Za jak dlouho bude plný účinek Ha po nasazení nového plata po čtyřdenní pauze. Vím že Ant snižují účinek Ha ,ale nevím na jak dlouho po vysazení. Děkuji Terka 18 let

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinnost je v době užívání ,ale ve vašem případě bude vhodné ještě týden po nasazení nového plata chránit styk. S pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: