Ha nebo nitroděložní tělísko?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor. Mám víc jak 3 roky Mirenu, stále se objevuje špinění(cca 15dní v měsíci), krvácím po pohl. styku. Je mi 40, dva porody.V minulosti jsem prodělala trombózu. Můžete mi doporučit nějakou jinou antikoncepci??Slyšela jsem o jiných tělískách, co myslíte může být např. Genefix bez problémů?Jsem už zoufalá.děkuji

Odpověď odborníka:

Většinou je Mirena s menšími potížemi než jiná tělíska myslím že by jiné situaci nevyřešilo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Články: O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Domácí násilí má pro ženu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: