Ha nuvaring a atb fromilid 500

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda antibiotika Fromilid 500 ovlivňují účinky antikoncepce Nuvaring. Popřípadě, jak dlouho je třeba se chránit jinou antikoncepční metodou, pokud po dobrání ATB očekávám menstruaci a zavedení nového kroužku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k žádnému ovlivnění antikoncepčního účinku nedojde.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: