Ha po resekci poševního septa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, včera (tj. 9.4.) mně bylo v Praze Motole odstraněno poševní septum s tím, že nyní budu mít šesti nedělí. Bohužel jsem se zapomněla zeptat na to, zda mám brát antikoncepci stejně jako předtím, či mám brát nyní po dobu šestinedělí neustále. Pokud bych brala neustále, bojím se, že si rozházím cyklus. Prosím poraďte mně. Děkuji Kornelová

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte, tedy dokončete načaté platíčko a znovu nasaďte antikoncepci až bude vše zhojeno a budete mít styk, i pokud by jste se rozhodla pokračovat stejně jako jste zvyklá nebude to chyba, jsou obě možnosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Píchnout si drogu: je to odvaha, nebo slabost?
Články: Píchnout si drogu: je to odvaha, nebo slabost?
První injekční aplikace...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Zaútočte na noční můry psychoterapií
Články: Zaútočte na noční můry psychoterapií
Mnoho lidí má alespoň někdy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: