Ha pramino

Dobrý den, chci se zeptat zda-li by pro mě byla vhodnější čistě gestagenní antikoncepce, když jsem při užívání Pramina trpěla bolestmi hlavy a po vysazení jsem měla několik měsící velmi bolestivé menstruace.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se u Vás zmíněná HAK projevuje takto výraznými nežádoucími účinky opravdu bych doporučovala výměnu za jiný typ HAK.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: