Ha sunya

dobrý den, od července beru HA Sunya.Beru ji velice pravidelně, s max. třicetiminutovou odchylkou. S přítelem spolu souložíme bez další ochrany. Minulý měsíc jsem měla zánět moč.cest a brala Biseptol. To jsme během užívání ATB používali kondom- to bylo v polovině platíčka HA. pak jsem ve čtvrtek dobrala HA a v pátek došlo již k nechráněnému styku. Pak v neděli mělo přijít krvácení. Až v PO došlo k lehkému špinění. Nic jiného. Tak jsem si v úterý došla na gynekologii,kde mi, ani na ultrazvuku, nic nezjistili a doporučili udělat těhotenský test ve čtvrtek, a jelikož byl negativní, užívání HA pokračuji. A přítel nadále ejakuluje do mě, bez další ochrany...ale chci se zeptat, zda nebylo na těh.test ještě brzy a i přes to, že byl negativní,tak to mohla být chyba? nebo nedostavení menstruace mohlo být ovlivněno zánětem a antibiotiky?nebo stykem? mě to poněkud znervózňuje...Velice děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte obavy, těhotenský test jednoduše zopakujte. Při potvrzení negativity není třeba být nervozní. Slabá menstruace se objevuje při užívání antikoncepce, navíc i proběhlý zánět může ovlivnit intenzitu krvácení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: