Ha sunya - účinnost

Dobrý den,chtela bych se zeptat - beru HA Sunya 13 dnů a 13 den jsem mela sexualni styk, kde sme se chranili jen timhle způsobem. Je mi 17, bylo to poprvé a přítel se neudělal. Je tu možnost, že kdyby selhala antikoncepce že bych mohla byt těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální antikoncepce je velice spolehlivá metoda chránící před otěhotněním. Není třeba myslet na její selhání pokud je užívání pravidelné. Těhotná prakticky být nemůžete.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: