Ha tri regol

Dobrý den,užívám HA Mirelle a chtěla bych přejít na Tri regol. Zajímalo by mě, jaká je pravděpodobnost,že vyšší dávka estrogenů právě u Tri regolu a jiných trojfázových HA povede k dalšímu růstu prsů. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato pravděpodobnost je spíše malá, hormony po ukončení růstu další růst prsů příliš nepodporují. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: