Ha vs. atb

Dobrý den, od 2.8. beru antibiotika Ospen 1500, 4.8. si beru první prášek z platíčka antikoncepce Minisiston. Ospen budu brát ještě do 12.8. Jak dlouho se po dobrání antibiotik budu muset ještě jinak chránit proti nechtěnému otěhotnění? Jak velká je šance otěhotnění v této době? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika nesnižují účinek antikoncepce tolik,jak se obecně tvrdí,týká se to jen některých ATB například proti TBC,pokud chcete mít absoluni jistotu,používejte v cyklu kdy máte ATBB ještě kondom i když je to až přílišná opatrnost. Příjemný den .

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: