Ha vs atb

Dobrý den, mám dotaz.. Zajímalo by mne zda je šance na otěhotnění při braní HA a ATB (penicilínových) když jsme s přítelem měli nechráněný styk i při nemoci, když mi bylo líp, ale dobírala jsem ATB ještě, taky jsem párkrát zapoměla na piluku HA si vzít a teď mám hrozný bolesti hlavy, zad, trochu chutě a menstruace mi trval jen asi 2 dny. Je šance, četla jsem, že ATB snižuje učinek HA je to pravda?

Odpověď odborníka:

Risiko snížení účinnosti antikoncepce při antibiotických není příliš velké,ale pokud jste k tomu ještě zapomínala pravidelně brát tabletky pak gravidita není vyloučena udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x