Ha vs. kynedril

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohlo dojít k selhání HA, pokud jsem si večer cca v 10 hodin vzala 1 kynedril cestou na dovolenou. 9. tabletu HA jse užila v obvyklém čase kolem 6 hodiny ráno a večer téhož dne jsem měla pohlavní styk s přítelem. Je vysoká šance, že bych mohla být těhotná? Mnohokrát děkuji za odpověď Jitka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kinedryl opravdu snižuje účinek antikoncepčních tablet /jednorázové podání v takovém velkém časovém odstupu bych však nebrala za příliš nebezpečné/. Pro jistotu si po návratu z dovolenky udělejte test určitě těhotenství /jistota je jistota/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x