Ha - vynechání tablety

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je možnost,že bych mohla být těhotná.Včera jsem měla pohlavní styk a zapomněla jsem si vzít pilulku.Vzala jsem si ji druhý den dopoledne.Spoždění bylo 13/5 hodiny.Byla to pilulka vynechaná v prvním týdnu.Děkuju za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo, pokud bylo zpoždění během prvního týdne více než 12 hodin, antikoncepční účinnost může být narušena, tzn. že k otěhotnění dojít může. Do 3 dnů od styku je ale možné užít postkoitální antikoncepci (Postinor) - je nutný předpis a konzultace s gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: