Hashitoxikoza-hyperfunkce štítné žlázy

Zdravím, 1,5 roku se léčím pro hyperfunkci štítné žlázy-hashitoxikozu, užívám Thyrozol 10mg denně.Hodnoty TSH a T4 hodně kolísají, při sebemenší redukci Thyrozolu okamžitě hladina TSH klesá k 0 a pak jsou somatické potíže.Lékaři se nemohou shodnout, zda operovat nebo ne ? Je ještě možné , aby sama štítná žláza " zhasla " komu mám věřit a jak se rozhodnout ? Jeden lékař mi řekl / v zástupu/ na co čekáte , už jste měla být dávno po operaci a můj endokrinolog operaci nedoporučuje . Ještě se chi zeptat, zda je nějaká kontraindikace v mém případě ke slunění ? Děkuji předem za odpověď !! Zdena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodnout o indikaci k operaci není z toho popisu vůbec jednoduché. Doporučival bych proto znovu konzultaci s ošetřujícím endokrinologem. Co se slunění týče, kontraindikace a doporučení by opět měl vydat ošetřující lékař. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x