Hat - sunya a atb - duomox

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v úterý jsem začala brát ATB a v sobotu jsem měla nechráněný styk. V pondělí jsem ATB dobrala. HAT beru již 5 let i v průběhu braní ATB jsem brala HAT. CHtěla jsem se zeptat jestli nemohu být těhotná. HAT jsem brala bez pauzy ve čt jsem dobrala poslední a v pá jsem začala s novým platem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce by neměl být snížen. Tedy byste neměla být těhotná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: