Hcg

Dobrý den, s přítelem se snažíme o druhé těhotenství. 1.6 byla MS, 12.6 mi byl aplikován Pregnyl a velikost dominantního folikulu byl 18cm. Dnes jsem si dělala v práci odběr HCG a byl pouze 1,6...myslíte, že je šance, že by se to mohlo podařit. Nyní beru již třetí den Duphaston 1tbl ráno. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, počkejte na menstruaci, pokud se nedostaví, je teprve vhodné zkoušet test HCG - z krve nebo moči. Do té doby je výsledek neprůkazný.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: