Hcg

Dobry den chtela jsem se zeptat podle menstruace bych mela byt tehotna 6tt+2 na ultrazvuku jsem byla pred tyden a byl tam pouze flicek byla jsem po tydnu zbnova na ultrazvuku a byl tam nejaky vacek nebo neco ale skoro stejny jakopred tyden.braly mi krev a vyslo mi1920,7 myslite zda to odpovida memu tehotenstvy nebo neco je v neporadku.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

V 6 týdnu by v být patrná akce srdeční a i HCG bývá vyšší,ale možné je,že se jedná o ranné těhotenství , bude nutná kontrola cca za 10 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: