Hcg po zamlklém potratu

Dobrý den. Před 3 týdny jsem byla na revizi dělohy po zamlklém potratu (8+4). Než jsem na revizi šla, HCG stále stoupalo, i když ne tak rychle, jak by mělo, v rozmezí 4 dnů byl vzestup z 83 000 na asi 105 000. Protože jsem četla o nějaké mole, pokud HCG i po potratu neklesá, udělala jsem si těhotenský test, a ten je 3 týdny po zákroku pozitivní. Můžete mi prosím sdělit, jestli je to tak v tuto dobu v pořádku a jaká hodnota HCG by tomuto období asi měla odpovídat? Děkuji moc za Váš čas a Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, co se týče moly, byl by výsledek z histologie.vzorek tkáně při výkonu se posílá na histologii.pokud máte pozitivní gravi test, určitě navštivte svého gynekologa n vyšetření.test by měl být negativní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: