Hcg z krve, průjem v prním týdnu braní ha

Dobrý den, mám problém. V prvním týdnu braní antikoncepce jsem měla vodnatý průjem a den předtím byl sex. Měli jsme kondom, ale možná i půl hodiny předtím jsem dojedli a bojím se, že byly na prstech ještě zbytky mastnoty (rostlinného tuku), které by mohly kondom narušit... Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho je spolehlivý test hcg nebo jestli mám počkat do menstruace a pokud přijde, je to ok. A vadí v tomto případě zkrátit braní tabletek o tři dny, kvůli posunutí menstruace? (která tedy snad přijde...) Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Nejlepší je dělat těhotenský test v první den vynechané menstruace nebo později. Cyklus klidně zkraťte.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: